MARATÓ D’ESTALVI ENERGÈTIC

El passat dimecres 10 d’abril els alumnes de 5è A, en representació de tota l’escola, van participar en un acte públic a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Cugat per parlar sobre la marató d’estalvi energètic que s’ha portat a terme durant el mes de febrer.

Durant l’acte, alumnes de quatre escoles de St. Cugat van explicar les diferents experiències que s’han realitzar per estalviar energia i ajudar a lluitar contra el canvi climàtic i la pobresa energètica.

La nostra escola, gràcies a l’aportació de propostes de millora realitzades pels propis alumnes, ha aconseguit estalviar un 7% d’electricitat, un 25% de gas i un 50% d’aigua.

Joan Marí, Cecília Pérez, Laura Marbà i Ximo Peris (5è A)

Entre tots ho podem fer possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.